Η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ καταδικάζει το μόρφωμα και τη γιαλαντζί οργάνωση «Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων» « Συνεργαζόμενοι Σύλλογοι Συνταξιούχων

12/04/2014

Η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ καταδικάζει το μόρφωμα και τη γιαλαντζί οργάνωση «Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων»

απο admin — σχολιάστε


Με  απερίφραστο τρόπο καταδικάζει η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου το «Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων» που παρουσιάστηκε στην περιοχή από δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.

Η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Ηρακλείου στην ανακοίνωση – καταγγελία σημειώνει: «Καταδικάζουμε με τον πιο απερίφραστο τρόπο το μόρφωμα και τη γιαλαντζί οργάνωση που παρουσιάστηκε και στο Ηράκλειο με το όνομα «Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων» από δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ που προσπαθούν να διασπάσουν το συνταξιουχικό συνδικαλιστικό κίνημα και να μπερδέψουν τους συνταξιούχους, την ίδια στιγμή που υπάρχει σωματείο. Ενοχλεί βέβαια η δράση του σωματείου μας που πρωτοστατεί σε κάθε αγώνα και δεν βολεύει αυτούς που θέλουν να βάλουν στο χέρι το συνδικαλιστικό κίνημα για να το αφοπλίσουν.

Υπόλογη είναι και η πλειοψηφία του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου που δίνει στέγη σε αυτό το μόρφωμα. Είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα.

Καλούμε τους συνταξιούχους του ΙΚΑ να μην μπερδευτούν, να συσπειρωθούν ακόμα περισσότερο στο σωματείο μας, να συνεχίσουμε τους αγώνες που δίνουμε για όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν.

Καλούμε όλα τα συνταξιουχικά σωματεία του Νομού (Δημοσίου, ΔΕΚΟ, ΟΑΕΕ, κλπ) να καταδικάσουν αυτό το μόρφωμα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

© 2022 Συνεργαζόμενοι Σύλλογοι Συνταξιούχων All rights reserved