ΠΑΜΕ: Σχόλιο για τις διαρροές μέτρων για το ασφαλιστικό « Συνεργαζόμενοι Σύλλογοι Συνταξιούχων

10/09/2014

ΠΑΜΕ: Σχόλιο για τις διαρροές μέτρων για το ασφαλιστικό

απο admin — σχολιάστε

Σε σχόλιο του το Γραφείο Τύπου του ΠΑΜΕ για τις διαρροές μέτρων για το ασφαλιστικό αναφέρει:«Οι σκόρπιες διαρροές σε εφημερίδες για νέες ανατροπές στο κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα δεν αφήνουν χρόνο για αναμονή. Το ΠΑΜΕ έχει ενημερώσει από την πρώτη στιγμή και από πολύ νωρίς για τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό. Για την κατρακύλα των κύριων συντάξεων στα όρια των 360 ευρώ, για το σταδιακό τσάκισμα των επικουρικών συντάξεων, για τις νέες ανατροπές σε όρια ηλικίας. Πάγιος και σταθερός στόχος της κυβέρνησης και της μεγαλοεργοδοσίας είναι η πλήρης απεμπλοκή τους από το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα, να γίνει η ασφάλιση ατομική υπόθεση του καθένα.

Οι νέες παρεμβάσεις στο ασφαλιστικό σύστημα αποτελούν ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ! Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις σε απεργιακή επιφυλακή. Να ενημερώσουν τα μέλη τους, τους εργαζομένους συνολικά για τις εξελίξεις, να οργανώσουν την πάλη τους.

Να βάλουμε πλώρη για ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις, να διεκδικήσουμε εδώ και τώρα την κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών νόμων.

Να δοθεί βροντερό «παρών» στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ σε όλες τις πόλεις της χώρας στις 4 Οκτώβρη και στο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ συλλαλητήριο στην Αθήνα την 1η Νοέμβρη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

© 2022 Συνεργαζόμενοι Σύλλογοι Συνταξιούχων All rights reserved