το Ταμείο Πρόνειας ΔΥ απορρίπτει τις ενστάσεις για την περικοπή του εφάπαξ « Συνεργαζόμενοι Σύλλογοι Συνταξιούχων

08/07/2013

το Ταμείο Πρόνειας ΔΥ απορρίπτει τις ενστάσεις για την περικοπή του εφάπαξ

απο admin — σχολιάστε

Στην σελίδα «ΕΓΓΡΑΦΑ»  (αλλά και στα γραφεία του Συλλόγου μας) διατίθεται έντυπη Ενσταση κατα των περικοπών (15% και 22.67%) του εφάπαξ για όσους η απόφαση χορήγησης εφάπαξ έγινε απο την 1-8-2010 και μετά. Με την ένσταση αυτή τίθεται το θέμα της αντισυνταγματικότητας της αναδρομικής περικοπής του εφάπαξ καθώς και το θέμα της καταβολής τόκων καθυστέρησης.

Βέβαια δεν τρέφαμε καμμία αυταπάτη ότι δεν θα δικαιώνονταν οι ενστάσεις μας, όμως έπρεπε να δοκιμαστεί και αυτή η μέθοδος. Υποβλήθηκαν ενστάσεις και απο μέλη μας και απο μέλη άλλων τοπικών Συλλόγων και απορρίφθηκαν όπως αναμενόταν.

Στο παρακάτω αντίγραφο απορριπτικής απόφασης του Δ.Σ. του ΤΠΔΥ,που στάλθηκε σε ενιστάμενο μέλος μας, φαίνεται το σκεπτικό του Δ.Σ. του ταμείου

ΤΕΑΔΥ-απορριψη ενστασης

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : οι αποφάσεις του ΔΣ για την απόρριψη των ενστάσεων δεν παίρνονται ομόφωνα  όπως αναφέρεται στην τελευταία παράγραφο. Υπάρχουν μέλη που έχουν ταχθεί μόνιμα κατά της απόρριψης και δεν συνυπογράφουν τις απορριπτικές αποφάσεις, αλλά η πλειοψηφία το αποκρύπτει σκόπιμα για να αποτρέψει κλίμα αμφισβήτησης και ενθάρρυνσης περισσότερων θιγμένων συναδέλφων.

Δείτε εδώ επιστολή του μέλους του ΔΣ  κ. Παπαδούδη με την οποία διαμαρτύρεται για την στάση αυτή του ΔΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

© 2020 Συνεργαζόμενοι Σύλλογοι Συνταξιούχων All rights reserved