ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Σ.Ε.Α. « Συνεργαζόμενοι Σύλλογοι Συνταξιούχων

30/10/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Σ.Ε.Α.

απο admin — σχολιάστε

ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ Δ.Σ. των ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ της ΔΥΝΑΜΗΣ των ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

Προς τα Δ.Σ.

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες

Στην τελευταία συνεδρίαση των παραπάνω οργανώσεων εκτιμήθηκε ότι μετά από τις συνεχείς αντιλαϊκές πολιτικές, αποφάσεις που έχουν αφανίσει συντάξεις, επιδόματα, μερίσματα, ΕΚΑΣ, μείωση του αφορολογήτου και πάει λέγοντας παράλληλα ο Δημόσιος Τομέας Υγείας έχει υποστεί μεγάλα και σοβαρά χτυπήματα με αποτέλεσμα η Χώρα μας, ο φτωχοποιημένος λαός της από τα τέσσερα αλλεπάλληλα μνημόνια, να στενάζει και να υποφέρει από την υπολειτουργία, την ανεπάρκεια, από στοιχειώδεις ελλείψεις και το φούντωμα της εμπορευματοποίησης των δομών της Δημόσιας Υγείας που η στήριξη της θα έπρεπε να είναι το κυριότερο μέλημα του «κοινωνικού κράτους». Αποτέλεσμα όποιος «έχει» επιβιώνει βάζοντας βαθιά το χέρι στη τσέπη. Όποιος δεν «έχει» αλλοίμονο του.

Έτσι λοιπόν με βάση τα προηγούμενα και στο θέμα της υγείας οι  Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις καλούν τα Σωματεία όλων των νομών να οργανώσουν δράσεις το τρίτο 10ημερο του Νοέμβρη για τα θέματα της Δημόσιας Υγείας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Περισσότερες λεπτομέρειες θα έχουμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε στις συσκέψεις.

Με αυτές τις εκτιμήσεις που σε όλους μας είναι γνωστές επειδή τις ζούμε καθημερινά οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις συγκαλούν συσκέψεις Διοικητικών Συμβουλίων προκειμένου να προετοιμάσουν Πανελλαδική Συγκέντρωση Συνταξιούχων στην Αθήνα και να διαδηλώσουμε ενάντια σ’ αυτές τις θανατηφόρες πολιτικές.

Ο δρόμος του αγώνα μας καλεί να υψώσουμε για άλλη μια φορά το ανάστημα μας και να στηρίξουμε τα αιτήματα μας απέναντι σ’ αυτές τις διαχρονικές αντιλαϊκές πολιτικές που μας εξαθλιώνουν μέρα με τη μέρα.

Καλούνται λοιπόν τα Δ.Σ. σε συσκέψεις, που πρέπει απαραίτητα να παρακολουθήσουν όπως πάντα και συνταξιούχοι, στις περιοχές :

ΚΡΗΤΗ :

Πέμπτη 9/11/2017 Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου 11π.μ.

ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΣ – ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ  :

Τρίτη 7/11/2017 Εργατικό Κέντρο Τρίπολης 11π.μ.

Τετάρτη 8/11/2017 Εργατικό Κέντρο Πάτρας 11π.μ. (Στη Πάτρα Θα πάει και η Αιτωλοακαρνανία).

ΦΘΙΩΤΙΔΑ – ΦΩΚΙΔΑ – ΒΟΙΩΤΙΑ – ΕΥΒΟΙΑ :

Τετάρτη 8/11/2017 Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας 11π.μ.

ΗΠΕΙΡΟΣ :

Τετάρτη 8/11/2017 Εργατικό Κέντρο Άρτας 11π.μ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ :

Πέμπτη 9/11/2017 Εργατικό Κέντρο Βόλου 11π.μ.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ – ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ :

Τετάρτη 8/11/2017 Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης 11π.μ.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΘΡΑΚΗ :

Πέμπτη 9/11/2017 Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής 11π.μ.

 

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

© 2022 Συνεργαζόμενοι Σύλλογοι Συνταξιούχων All rights reserved