πληροφορίες « Συνεργαζόμενοι Σύλλογοι Συνταξιούχων

 

Ο Σύλλογος συστάθηκε με την  υπ.αρ. 8/2011 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λιβαδειάς που ενέκρινε το  Καταστατικό του Συλλόγου, και έχει έδρα την Λιβαδειά

Σύμφωνα με το Καταστατικό, μέλη του Συλλόγου μπορούν να γίνουν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι που κατοικούν στην Βοιωτία, όσοι δηλ. συνταξιοδοτούνται απο το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους,

Με απόφαση της Γ. Συνέλευσης   απαιτείται καταβολή 10 ευρώ  για την εγγραφή αλλά και  10 ευρώ για ετήσια συνδρομή.Αυτό αποφασίστηκε έπειτα από την περικοπή των 0,30 λεπτών που μας κρατούσαν από την σύνταξή μας υπέρ της Πανελλήνιας  Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων ως συνδρομή διότι χαρακτηρίστηκε ως εισφορά υπέρ τρίτων.
 Το μόνο που χρειάζεται είναι η υποβολή αίτησης στον αντίστοιχο συνταξιουχικό σύλλογο.

Η αίτηση αυτή μπορεί να συμπληρωθεί ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας εγγραφής μέλους ή χειρόγραφα και να επιδοθεί σε κάποιο μέλος του Συλλόγου.

Πρέπει να τονίσουμε στους συναδέλφους μας ότι δεν πρέπει να αμελήσουν την εγγραφή τους στον σύλλογο επειδή όσο πιο πολλά μέλη έχει, τόσους πιο πολλούς αντιπροσώπους στα ετήσια συνέδρια της ΠΟΠΣ εκλέγει αλλά και τόσο πιο δυνατά ακούγεται η φωνή του, πράγμα απόλυτα αναγκαίο την εποχή των συνεχών πληγμάτων που δεχόμαστε στα ασφαλιστικά και ιατροφαρμακευτικά μας δικαιώματα.
Ιδιαίτερα, απευθυνόμαστε στους συνάδελφους της περιοχής Θήβας, όπου δυστυχώς ο σύλλογος δεν έχει ακόμα αναπτυχθεί με αποτέλεσμα η εκπροσώπιση των εκεί συναδέλφων να είναι ανεπαρκής.

Η πρώτη Γενική Συνέλευση έγινε στις 24 Οκτωβρίου του 2011, απο την οποία εξελέγη το πρώτο, προσωρινό Δ.Σ. του Συλλόγου με πρώτιστη υποχρέωση την μαζικοποίηση του Συλλόγου.

Στις 04 Φεβρουαρίου του 2019 το απερχόμενο Δ.Σ. συγκάλεσε Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση απο την οποία προέκυψε το σημερινό Δ.Σ. που είναι το παρακάτω :

Παπιώτης Δημήτρης Πρόεδρος του Δ.Σ. και Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.Π.Σ.
Πορτάλιου Ελένη Αντιπρόεδρος
Μπίμης Γιώργος Γενικός Γραμματέας
Κουκή Κων/να Ειδικός Γραμματέας
Αρβανίτη Γιούλη Ταμίας
Γάκης Βαγγέλης μέλος
Ντουρντουρέκας Γιάννης μέλος

Δείτε πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα μέλη του Δ.Σ. ή να επισκεφτείτε τα Γραφεία του Συλλόγου

 

© 2022 Συνεργαζόμενοι Σύλλογοι Συνταξιούχων All rights reserved